Home PageNo Cure No Pay incasso: géén succes = géén kosten

No Cure No Pay incasso: géén succes = géén kosten

Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso! Wij gaan verder waar anderen stoppen! 95% slagingskans!

No-nonsense aanpak: wij gaan verder waar anderen stoppen!

Het Invorderingsbedrijf staat voor een no-nonsense aanpak van bedrijven die zich niet houden aan gemaakte betaalafspraken. Wij werken op basis van No Cure No Pay tarieven. Wij bieden u de allerbeste juristen en incasso advocaten. Wij kunnen alle mogelijke middelen inzetten om uw klant onder maximale druk te zetten. Het resultaat: uw geld in úw portemonnee waar het hoort!

Redenen waarom u moet kiezen voor No Cure No Pay incasso

Zo werkt no cure no pay incasso bij Invorderingsbedrijf in de praktijk (7 simpele stappen)

 1. De betaling van uw klant blijft uit
 2. Wij begeleiden en adviseren u
 3. Heeft u uw zaak vóór 16:00 ingediend? Wij gaan direct aan de slag
 4. Wij stellen uw klant indien nodig ingebreke
 5. Volg uw zaak 24/7 online
 6. Wij hebben 16 contactmomenten met uw klant, per mail, telefonisch, sms en per brieven
 7. Er volgen drie uitkomsten: Uw factuur betaald, er is een betalingsregeling afgesproken of het traject wordt voortgezet in het gerechtelijk traject
Infographic | Hoe werkt No Cure No Pay incassotraject?

Download No Cure No Pay incassovoorwaarden

Vul uw gegevens in en ontvang de No Cure No Pay incassovoorwaarden!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  No Cure No pay incasso ervaringen van onze klanten

  J.W. Meijeringh Hendriks
  J.W. Meijeringh Hendriks
  Zakelijk

  Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

  Tamara van As
  Tamara van As
  Zakelijk

  Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd fijne communicatie.

  Peter van der Bilt
  Peter van der Bilt
  Particulier

  Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb en de achterstallige huur betaald is.

  ‘t Pippi Huis
  ‘t Pippi Huis
  Kinderdagverblijf

  Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

  Dirk Klerk
  Dirk Klerk
  Designer

  Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

  Marijn Overtoom
  Marijn Overtoom
  Particulier

  Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

  Jeppen
  Jeppen
  Groenverzorging Amsterdam

  Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

  Dave Timmermans
  Dave Timmermans
  Particulier

  Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

  Angela De Rot
  Angela De Rot
  Particulier

  Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

  De Jong
  De Jong
  Italiaans Restaurant

  Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

  Control BV
  Control BV
  Zakelijk

  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
  King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

  Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

  Montage Team Enschede
  Montage Team Enschede
  Bouwbranche

  Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

  LITES Film Amsterdam
  LITES Film Amsterdam
  Camera & Lighting rental

  Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

  Power Plastics B.V.
  Power Plastics B.V.
  Groothandel

  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

  BKS Service BV
  BKS Service BV
  Techniek

  Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

  Microcare International B.V.
  Microcare International B.V.
  Groothandel

  De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

  Control BV
  Control BV
  Groothandel

  Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

  Wester-Beton BV
  Wester-Beton BV
  Groothandel

  Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

  B Mediate Housing
  B Mediate Housing
  Vastgoed

  Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

  Mitterhof
  Mitterhof
  Logistiek

  Schnell, kompetent, entschlossen!

  Kampschreur BV Projectstoffering
  Kampschreur BV Projectstoffering
  Groothandel

  Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

  Broeders Transport B.V.
  Broeders Transport B.V.
  Transport

  Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

  Willems Electrotechniek
  Willems Electrotechniek
  Techniek

  Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

  Poels-Janssen Logistics B.V.
  Poels-Janssen Logistics B.V.

  Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

  Hanneke de Bies
  Hanneke de Bies
  Zakelijk

  Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!

  Inge de Groot
  Inge de Groot
  Zakelijk

  Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze module!

  Patrick Vijverberg
  Patrick Vijverberg
  Zakelijk

  Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.

  Meike Buiteveld
  Meike Buiteveld
  Particulier

  Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik ben blij dat het is opgelost!

  Anna Loyd
  Anna Loyd
  Particulier

  Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan. Mocht ik ze weer nodig hebben, zal ik zeker weer contact opnemen met het Invorderingsbedrijf.

  Stijn Verheulst
  Stijn Verheulst
  Zakelijk

  Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel of geen zaken te doen met een klant.

  Jamy Soest
  Jamy Soest
  Particulier

  Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.

  Connor Reece
  Connor Reece
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

  Patrick Bell
  Patrick Bell
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

  Matthew Hoenders
  Matthew Hoenders
  Zakelijk

  Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.

  Joeri Vjazemski
  Joeri Vjazemski
  Zakelijk

  Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!

  Annelies de Boer
  Annelies de Boer
  Zakelijk

  Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!

  Arjen Lubbersma
  Arjen Lubbersma
  Zakelijk

  Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn ‘verloren’. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico’s berekenen.

  Anastasia Lavrenteva
  Anastasia Lavrenteva
  Particulier

  The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

  Maria Lobbers
  Maria Lobbers
  Zakelijk

  Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

  Sharon Wubben
  Sharon Wubben
  Groothandel

  Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

  Hoog slagingspercentage van 95%

  Wij kennen de regels van het spel. We weten wat wel en niet werkt. Hierop hebben we onze werkwijze afgestemd. Soms is een milde benadering de oplossing, soms een strenge. Met juristen, deurwaarders én advocaten onder één dak, bieden we de bescherming die uw bedrijf nodig heeft. Natuurlijk zonder incassokosten voor uw rekening. Geheel op basis van No Cure No Pay!

  Gratis incasso adviesgesprek?

  Vragen over een factuur? Of wilt u even sparren over uw vordering? Vul het onderstaande formulier en wij nemen direct contact met u op!   Bent u een particulier of een onderneming?

   [honeypot honeypot-310]


   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Download

   FAQ: Veelgestelde vragen No Cure No Pay Incasso

   Wanneer u een openstaande factuur heeft, kunt u deze laten incasseren op incasso No Pay No Cure basis. Incasso No cure No pay betekend ook wel, ‘geen oplossing dan ook geen betaling’.

   In de praktijk betekent dit dat uw klant voor de kosten van het incassobureau opdraait. Het fijne aan incasso No Pay No Cure, is dat u óns niets verschuldigd bent, maar uw klant.

   • Bij niet incasseren in de minnelijke fase bij een losse incasso-opdracht
   • Incasso No Cure No Pay is niet van toepassing in de juridische fase (gerechtelijke fase en beslagleggingsfase) en overige producten en diensten
   • Zakelijke vorderingen
   • Particulieren vorderingen vanaf €1.000
   • Nationale én internationale incasso’s
   • Bij onbetwiste vorderingen

   Op alle opdracht zijn van toepassing onze algemene voorwaarden.

   Wanneer u kiest voor een incassobureau No Cure No Pay, moet u letten op de volgende punten:

   1. De kwaliteit tijdens uw incassobehandeling
    Het is van belang dat uw incassospecialist de juiste tools inzet om uw klant over te laten gaan tot betaling. Hiervoor is juridische kennis én creativiteit nodig. Wij zeggen het niet voor niets: Wij gaan door waar andere stoppen.
    Bij iedere vordering gaan wij tot het uiterste. Wij kennen het klappen van de zweep, de regels van het spel, wat wel en niet werkt. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw geld te innen.
   2. De betrouwbaarheid van uw incassopartner
    Het is belangrijk dat u weet met wie u zakendoet. Wij hebben in 10 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze klanten zijn niet voor niets onze ambassadeurs. Zij vertellen hoe wij werken.
   3. Communicatie tijdens het incassoproces
    Veel incassobedrijven nemen uw vordering vol enthousiasme aan, maar verdwijnen daarna van het toneel. Hierin onderscheid Invorderingsbedrijf zich. Wij bieden uw eigen persoonlijke accountmanager die 24/7 beschikbaar is. Wilt u liever op eigen gelegenheid kijken wat de status van uw zaak is? Geen probleem. Onze online cockpit biedt u op ieder moment online inzage.

   Wanneer u kiest voor een incassobureau No Cure No Pay, moet u letten op de volgende punten:

   1. De kwaliteit tijdens uw incassobehandeling
    Het is van belang dat uw incassospecialist de juiste tools inzet om uw klant over te laten gaan tot betaling. Hiervoor is juridische kennis én creativiteit nodig. Wij zeggen het niet voor niets: Wij gaan door waar andere stoppen.
    Bij iedere vordering gaan wij tot het uiterste. Wij kennen het klappen van de zweep, de regels van het spel, wat wel en niet werkt. U kunt er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw geld te innen.
   2. De betrouwbaarheid van uw incassopartner
    Het is belangrijk dat u weet met wie u zakendoet. Wij hebben in 10 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd. Onze klanten zijn niet voor niets onze ambassadeurs. Zij vertellen hoe wij werken.
   3. Communicatie tijdens het incassoproces
    Veel incassobedrijven nemen uw vordering vol enthousiasme aan, maar verdwijnen daarna van het toneel. Hierin onderscheid Invorderingsbedrijf zich. Wij bieden uw eigen persoonlijke accountmanager die 24/7 beschikbaar is. Wilt u liever op eigen gelegenheid kijken wat de status van uw zaak is? Geen probleem. Onze online cockpit biedt u op ieder moment online inzage.

   In sommige landen is een No Cure No Pay advocaat een begrip. In Groot-Brittannië en de Verenigde staten bijvoorbeeld. In Nederland is een No Cure No Pay advocaat echter verboden. De beroepsvereniging van advocaten vindt dat incasso advocaten niet onafhankelijk zijn. Wordt de zaak niet opgelost, krijgen incasso advocaten namelijk niet betaald. Om die reden zou een advocaat liever zaken in behandeling kunnen nemen die grotere kans van slagen hebben. Een gerechtelijke procedure door incasso advocaten op No Cure No Pay kan in Nederland dus niet.

   Hierop is Invorderingsbedrijf dé ultieme oplossing. Wij bieden juristen, advocaten én deurwaarders onder één dak. Onze juristen zullen uw zaak oppakken op No Pay No Cure basis. In de meeste gevallen incasseren wij uw vordering in de buitengerechtelijke procedure. Is uw klant een standvastige wanbetaler, zijn onze lijnen kort. Wij schakelen direct onze advocaten in. Het goede nieuws. Uw klant betaald de kosten!

   Een dienst of product waarvoor geen betaling is ontvangen, heet een vordering. In de praktijk wordt een vordering ook wel ‘openstaande factuur’ genoemd.

   No Cure No Pay Incasso

   Heeft uw klant die factuur nog steeds niet betaald? Blijf niet eeuwig wachten en schakel over op No Cure No Pay incasso!

   • Géén succes = géén kosten
   • 100% uitkering van de hoofdsom
   • 95% slagingspercentage

   Alstublieft,

   Uw download

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Voorbeeld ingebrekestelling

   Direct aan de slag met het versturen van uw ingebrekestelling? Gebruik dan onze handig voorbeeldbrieven.

   Download direct

    Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

    Neem telefonisch of per mail contact op