Onze wereldwijde beslagleggingsstrategie voor beslagleggen in het buitenland

Het Invorderingsbedrijf kent geen grenzen!

Het Invorderingsbedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van beslagleggen in het buitenland opgebouwd. Waar andere incassobureaus stoppen bij de grens, beschikken wij over een wereldwijd incasso- en beslagleggingsnetwerk. Heeft u te maken met een internationale wanbetaler? Dan neemt het Invorderingsbedrijf het gehele gerechtelijk en beslagleggingstraject voor u uit handen.

Voor 16:00 uur zaak ingediend = dezelfde werkdag actie (!)

Beslagleggen in het buitenland: overal ter wereld

Soms lijkt het alsof buitenlandse wanbetalers ongrijpbare debiteuren zijn. Ze spreken een andere taal, wonen in een land met andere wetgevingen en regels, en zijn duur om te achtervolgen. Gelukkig betekent dat niet dat de spreekwoordelijke vogel gevlogen is. Door ons wereldwijde bereik en internationale netwerk van incassospecialisten, juristen én advocaten kunnen wij overal ter wereld beslagleggen

Spreekt uw debiteur een andere taal? Geen probleem! Wij leggen altijd beslag in de taal van de debiteur en handelen binnen de kaders van lokale wetgeving. U kunt uw zaak moeiteloos 24/7 inzien en krijgt uw eigen Nederlandse persoonlijke adviseur toegewezen die u tijdens het gehele beslagleggingstraject ondersteund. 

Hoe werkt internationale beslaglegging?

Stap 1. U dient uw vordering in

U dient gemakkelijk uw vordering bij ons in. Wij bekijken uw situatie en starten met uw persoonlijke dossier. U krijgt uw eigen persoonlijke adviseur toegewezen die u het gehele internationale incassotraject ondersteund met de benodigde juridische expertise en ervaring.

Stap 2. We bepalen samen de strategie

Iedere zaak heeft een andere aanpak nodig. Uw persoonlijke adviseur neemt contact met u op om de strategie van de zaak met u te bespreken. Ons doel is om een algehele betaling te verkrijgen, inclusief de gemaakte incassokosten. 94% Van alle zaken wordt in deze zogenaamde minnelijke fase opgelost. Veelal door betaling ineens, soms door een redelijke betalingsregeling.

U kijkt tegelijkertijd over onze schouders mee vanuit uw eigen exclusieve Online Cockpit: onze geavanceerde online portal waarin u 24/7 de actuele status van uw zaken op de voet volgt.

Stap 3. We kiezen de juiste lokale specialist

Door ons wereldwijde netwerk aan incassojuristen, deurwaarders en advocaten kunnen wij snel schakelen in het land van uw debiteur. Door de samenwerking met verschillende lokaal gevestigde experts weten wij altijd de perfecte persoon aan uw zaak te koppelen.

U heeft bij ons één vast aanspreekpunt in Nederland: uw persoonlijke adviseur. Deze regelt de gehele zaak en zal onder meer de communicatie met de lokale experts op zich nemen. U hoeft dus zelf niet te communiceren met buitenlandse advocaten. Ook zal uw persoonlijke adviseur de benodigde processtukken en andere documentatie voor u vertalen. U kunt deze ten allen tijden in uw Online Cockpit terugzien.

Stap 4. we starten de procedure

We starten de procedure in het land van uw debiteur. Omdat ieder land verschilt in haar wet- en regelgeving zal aan hand van lokale praktijken gehandeld worden. Het minnelijke incassotraject (treffen van een regeling met de schuldenaar) doen wij altijd op basis van No Cure No Pay. Dat betekent dat als wij niets incasseren, u ook niet betaalt! 

Als er noodzakelijke rechtsmaatregelen genomen moeten worden zal uw persoonlijke adviseur u meenemen in het proces en zal eventuele kosten en risico’s met u doornemen. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan.

Stap 5. We incasseren de vordering

In de meeste gevallen betaalt de schuldenaar al in het gerechtelijke traject. In dat geval wordt het bedrag naar uw rekening gestort en is de zaak daarmee succesvol afgerond. 

Betaalt de klant niet? Dan nemen we de benodigde rechtsmaatregelen net zo lang tot uw debiteur alsnog betaalt! We stoppen niet totdat u het geld heeft waar u recht op heeft. Wij gaan verder waar andere stoppen! 

Direct beslagleggen in het buitenland?

Wacht niet langer op uw geld en laat beslagleggen in het buitenland! Vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op!  Bent u een particulier of een onderneming?  Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

  Download

  Waarom 40.000 klanten u voor gingen

   Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacyvoorwaarden.

   Neem telefonisch of per mail contact op

   LITES Film Amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Camera & Lighting rental
   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!
   Lees meer

   Onze klantervaringen

   Inmiddels hebben wij al meer dan 40.000 klanten geholpen met incassozaken, juridische kwesties en creditmanagement. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4.7 van de 5. Bekijk hier wat klanten over ons vertellen!

   J.W. Meijeringh Hendriks
   J.W. Meijeringh Hendriks
   Zakelijk

   Zeer goede ervaring! Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd voor u. Adviezen zijn eerlijk en professioneel. Ik zou deze firma zeker aanbevelen!

   Tamara van As
   Tamara van As
   Zakelijk

   Het versturen van betalingsherinneringen was altijd een vervelend klusje. Dankzij het Invorderingsbedrijf weet ik nu waar een betalingsherinnering aan moet voldoen. Wij gingen zelfs nog een stapje verder en hebben het versturen van betalingsherinneringen geautomatiseerd met de Credit Control Module. Personeel is super en altijd fijne communicatie.

   Peter van der Bilt
   Peter van der Bilt
   Particulier

   Toppers! Mijn huurder had een grote huurachterstand en wilde mijn woning niet verlaten. Een kennis raadde het Invorderingsbedrijf aan. Mijn contactpersoon Danny was zo goed in het uitleggen van de procedures. Ik snapte het volledig. Het resultaat is dat ik mijn woning weer terug heb en de achterstallige huur betaald is.

   ‘t Pippi Huis
   ‘t Pippi Huis
   Kinderdagverblijf

   Een bedrijf met passie voor dienstverlening! Ze analyseren snel wat je als bedrijf verwacht en geven goed advies. Danny is een topper en heeft naast kennis ook nog gevoel voor humor. Invorderen is niet leuk, maar de mensen maken het leuk door hun persoonlijke contact met de klant.

   Dirk Klerk
   Dirk Klerk
   Designer

   Goed en snel resultaat met buitenlands incasso, korte lijnen.

   Marijn Overtoom
   Marijn Overtoom
   Particulier

   Je wordt netjes geholpen. In mijn geval ging het om een laag bedrag (36 euro) maar toch wordt er de tijd voor je genomen en doen ze hun best om je te helpen. Zeker een aanrader!

   Jeppen
   Jeppen
   Groenverzorging Amsterdam

   Aardige en deskundige mensen. Had in Duitsland twee zaken die maar niet wilden lukken. Met hun hulp allebei opgelost. Zonder rechtszaak!!

   Dave Timmermans
   Dave Timmermans
   Particulier

   Fantastische ervaring. Snelle en professionele begeleiding, begrip voor de zaak en de debiteur betaalde vrijwel direct nadat ik het invorderingsbedrijf inschakelde. Volgende keer ga ik niet meer zelf achter de onbetaalde rekeningen aan en schakel ik het invorderingsbedrijf direct in!

   Angela De Rot
   Angela De Rot
   Particulier

   Super goed bedrijf! Maar vooral het snelle handelen van Danny de Jong. Ook voelde ik mij heel serieus door hem. Zijn communicatie was goed en duidelijk, maar ook snel en hij ging gelijk aan de slag!! Ook de afwikkeling is heel correct gedaan door hem.

   De Jong
   De Jong
   Italiaans Restaurant

   Zeer tevreden! Verstand van zaken als de klant je factuur niet wil betalen. Daardoor snel het gewenste resultaat. Ik vind hun No Cure No Pay formule echt top.

   Control BV
   Control BV
   Zakelijk

   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.
   King Ping Bedrijfsimperialen b.v.

   Goede service! Mijn zaak was binnen de kortste keren afgehandeld, en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Hier kom ik zeker nog een keer terug!

   Montage Team Enschede
   Montage Team Enschede
   Bouwbranche

   Zeer professioneel, duidelijk, behulpzaam en vriendelijk! Prettige ervaring/samenwerking. Zeker een aanrader!

   LITES Film Amsterdam
   LITES Film Amsterdam
   Camera & Lighting rental

   Ik was eerst bang dat het niet zou lukken om buitenlandse vorderingen te incasseren. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd! Het Invorderingsbedrijf heeft voor ons zowel in België als Nederland al heel wat achterstallige betalingen kunnen verwerken. Wij zijn zeer tevreden!

   Power Plastics B.V.
   Power Plastics B.V.
   Groothandel

   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

   BKS Service BV
   BKS Service BV
   Techniek

   Super snel geregeld. Direct resultaat. Via het online portaal kon ik continu de status van de zaak bekijken, dat vond ik erg prettig want ik wist meteen waar ik aan toe was.

   Microcare International B.V.
   Microcare International B.V.
   Groothandel

   De afhandeling duurde even, maar het eindresultaat telt uiteindelijk. Ben hierover meer dan tevreden!

   Control BV
   Control BV
   Groothandel

   Handelen snel, nemen alle zorg uit handen en communiceren goed over de status van lopende dossiers. Kortom, zeer tevreden klant!

   Wester-Beton BV
   Wester-Beton BV
   Groothandel

   Erg prettige samenwerking gehad. Joost & Wesley hebben mij goed geholpen met mijn zaak en mij gedurende het gehele proces ondersteund. Goede communicatie. Goed resultaat, een aanrader!

   B Mediate Housing
   B Mediate Housing
   Vastgoed

   Als zeer goed beschouwd. Na het indienen van mijn vordering is de zaak snel opgepikt. Dat resulteerde ook in een snelle betaling. Ik ben erg tevreden over hoe mijn zaak is behandeld en kom de volgende keer zeker terug.

   Mitterhof
   Mitterhof
   Logistiek

   Schnell, kompetent, entschlossen!

   Kampschreur BV Projectstoffering
   Kampschreur BV Projectstoffering
   Groothandel

   Ik heb een incasso van een moeizame factuur ingediend. Dat bleek gelukkig geen probleem te zijn, want het is uiteindelijk toch gelukt om ook voor deze factuur betaald te krijgen, helemaal super.

   Broeders Transport B.V.
   Broeders Transport B.V.
   Transport

   Wij zijn zeer te spreken, dat we tot nu toe onze vorderingen hebben kunnen ontvangen. En dat ons op deze manier veel werk uit handen wordt genomen. Ook nog eens zonder risico voor ons. De debiteur betaalt de incasso kosten en wij ontvangen ons geld. Ik kan iedereen met een incasso opdracht Invorderingsbedrijf aanraden!

   Willems Electrotechniek
   Willems Electrotechniek
   Techniek

   Uitstekend! Helder dashboard en goede terugkoppeling door vaste contactpersoon. Het lukte mij in 3 maanden niet om mijn openstaande facturen te innen. Ik ging daarom opzoek naar een no cure no pay incassobureau, zodat ik niet nog meer geld kwijt ben. Het Invorderingsbedrijf heeft in nog geen 1 maand tijd het gehele bedrag weten te incasseren. Wij geven 5 sterren!

   Poels-Janssen Logistics B.V.
   Poels-Janssen Logistics B.V.

   Niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Ik had eigenlijk geen hoop meer dat mijn klanten zouden betalen. Ik wilde dan ook geen risico lopen om geld uit te geven, zonder zeker te weten dat ik mijn geld terug zou zien. Ongelofelijk dat je zelf tijden bezig bent en dan schakel je eindelijk iemand anders in en dan kunnen ze opeens wel betalen. Goed dat dit soort incassobedrijven bestaan. Mijn debiteur betaalt de incassokosten en ik heb mijn volledig openstaand bedrag ontvangen.

   Hanneke de Bies
   Hanneke de Bies
   Zakelijk

   Beslag leggen lijkt een moeilijke klus, maar niet voor Invorderingsbedrijf. Mijn zaak leek hopeloos, maar door beslaglegging in te zetten werd mijn vordering ein-de-lijk betaald. Ik ben Wesley en Luka dankbaar voor de goede hulp!

   Inge de Groot
   Inge de Groot
   Zakelijk

   Dankzij betaallinks zijn mijn facturen veel sneller betaald. Ook interessant dat je in de module kunt zien op welke dag je de meeste betalingen binnenkrijgt. Voor mij blijkt donderdag de beste betaaldag. Daarom verstuur ik nu iedere woensdag mijn betaallinks. Zeker vijf sterren voor deze module!

   Patrick Vijverberg
   Patrick Vijverberg
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de Credit Control Module. Al mijn betalingsherinneringen heb ik inmiddels geautomatiseerd en aangepast op mijn klanten. Bespaart mij veel tijd en ik hoef minder lang te wachten op mijn geld.

   Meike Buiteveld
   Meike Buiteveld
   Particulier

   Nadat ik de huur had opgezegd wilde mijn huisbaas de borg niet terugbetalen terwijl ik geen schade had gemaakt aan de woning. Hij wilde niet naar mij luisteren wat ik ook deed. Pas nadat het Invorderingsbedrijf achter het geld aan ging, betaalde hij wel. Ik ben blij dat het is opgelost!

   Anna Loyd
   Anna Loyd
   Particulier

   Nadat ik een meubel set via Marktplaats had verkocht zou de koper online het geld overboeken. Dat is nooit gebeurd en er werd niet meer gereageerd op mijn telefoontjes. Vreemde ogen dwingen, want toen het Invorderingsbedrijf achter de koper aanging was de betaling direct gedaan. Mocht ik ze weer nodig hebben, zal ik zeker weer contact opnemen met het Invorderingsbedrijf.

   Stijn Verheulst
   Stijn Verheulst
   Zakelijk

   Ik heb even getwijfeld of ik de module wilde afsluiten, maar na het zien van de demo ging ik overstag. Door de DSO Rapportages heb ik meer inzicht in het betalingsgedrag van mijn (potentiële) klanten. Het helpt mij een overwogen keuze te maken om wel of geen zaken te doen met een klant.

   Jamy Soest
   Jamy Soest
   Particulier

   Het was een vervelende beslissing dat ik het geld dat ik had uitgeleend aan een familielid moest terugvorderen via een incassobureau. Toch ben ik blij dat ik het heb gedaan. Ik heb mijn geld ontvangen en gelukkig is de relatie niet beschadigd.

   Connor Reece
   Connor Reece
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met Amerikaanse partners. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Patrick Bell
   Patrick Bell
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners Engeland en Schotland. Een langlopende zaak is eindelijk opgelost na tussenkomst van het Invorderingsbedrijf. Het was een grote vordering, dus ik ben blij dat ik eindelijk mijn geld heb ontvangen.

   Matthew Hoenders
   Matthew Hoenders
   Zakelijk

   Ik doe al een aantal jaren zaken met partners door heel Europa. Vaak gaat dit goed, maar soms blijven facturen langere periode onbetaald. Gelukkig is het Invorderingsbedrijf hier om mij in bij te staan. Uiteindelijk ontvang ik alsnog mijn betaling.

   Joeri Vjazemski
   Joeri Vjazemski
   Zakelijk

   Ik doe al jaren zaken met mijn Russische zakenpartners. Samen met Joost hebben we een grote zaak afgerond. Bedankt voor de goede service!

   Annelies de Boer
   Annelies de Boer
   Zakelijk

   Gegevens overzetten ging nog nooit zo simpel en snel! Ik ging uit van een volledige dag gegevens importeren, maar binnen 30 minuten was ik klaar. Top!

   Arjen Lubbersma
   Arjen Lubbersma
   Zakelijk

   Vroeger leverden wij krediet aan bedrijven waar dit eigenlijk niet verstandig was met als resultaat dat we aardig wat geld zijn ‘verloren’. Met de Riskmanager kunnen wij beter onze risico’s berekenen.

   Anastasia Lavrenteva
   Anastasia Lavrenteva
   Particulier

   The company TicketSwap recommended this service to me when there were no other options left. To be honest, I didn’t expect anything. And yesterday I received a call with happy news – the seller returned my money through the service. Only a few weeks had passed since the application, and the application itself was extremely simple. I love it! I have not seen such a service in France or in Germany, where I lived. Five stars out of five:)

   Maria Lobbers
   Maria Lobbers
   Zakelijk

   Zeer tevreden over de module monitoring van kredietlimieten. Eindelijk houden wij goed in de hand hoeveel limiet wij verstrekken. Kortom, top systeem!

   Sharon Wubben
   Sharon Wubben
   Groothandel

   Geweldig! Ik ben ongelooflijk goed gesteund en ben in het hele proces meegenomen! Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond, aanrader!

   Onze referenties

   Deze bedrijven hebben wij al succesvol geholpen bij het incasseren van hun vordering(en)!